Nakon izjave o retkom kupanju dece, Mila i Ešton ponovo šokirali javnost: Jedno pravilo u njihovom domu ne važi, a tiče se intime

01.10.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Glumica smatra da je ovako mnogo praktičnije

Nakon izjave o retkom kupanju dece, Mila i Ešton ponovo šokirali javnost: Jedno pravilo u njihovom domu ne važi, a tiče se intime
Ešton Kučer i Mila Kunis - Copyright Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer ponovo su šokirali javnost jednom bizarnošću. Naime, oni su u svom domu veoma slobodni, ali i praktični. pa tome uče i svoju decu. Nakon izjava da mališane ne kupaju često, sada su otkrili još jednu novinu koja je mnogima "zaparala uši".

Kako kaže slavni par, u njihovom domu važi pravilo da se nikada ne zatvaraju vrata, pa ni od kupatila, kada isto koriste.

 - To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom - rekla je Mila za Enews, pa priznala da nikad nije mislila da će biti osoba koja će moći da ode u kupatilo i ostavi vrata otvorena, ali sve se promenilo nakon što je rodila decu.

 - Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena - dodala je.

Profimedia
Mila Kunis i Ešton Kučer

Podsetimo, izjava para iz jula 2021. šokirala je javnost! Naime, Mila i Ešton tada su priznali da ne smatraju važnim svakodnevno tuširanje, barem kad su u pitanju mališani. U podkastu "Armchair Expert" otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidljivo prljava

 - Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa - rekla je Kunis, na šta se Kučer nadovezao:

 - Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla.

Inače, njihova rutina i nije toliko drugačija od one koju preporučuju stručnjaci. Američko udruženje dermatologa preporučuje da se deca uzrasta od šest do 11 godina kupaju barem jednom do dva puta nedeljno, dok sa dnevnim tuširanjima treba krenuti tek u pubertetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike