Suđenje zbog pretnji OK radiju: Svedoci neuverljivi, Nikolić ponovo bahat

Lokalne vesti - Subota 01.10.2022 - 11:54

Suđenje zbog pretnji OK radiju iz Vranja nastavljeno je iskazima svedoka koji su radili u kafiću No Comment. Svi odreda su rekli da „nit su šta čuli nit su šta videli”, ali su nekako saznali šta je ko govorio na prethodnom ročištu, posle čega su zajedno otišli da daju izjave i overe ih kod notara. Dejan Nikolić nastavio sa bahatim ometanjem procesa. Najavljeni kraj suđenja ipak odložen za 11. oktobar

Foto:OK radio Foto:OK radio
Ozbiljne policijske snage danas su okružile zgradu Osnovnog suda u Vranju, gde je nastavljeno suđenje Dejanu Nikoliću Kantaru zbog pretnji OK radiju. Posle brojnih pretnji koje je Nikolić i na prethodnom ročištu uputio i zaposlenima u radiju i drugim novinarima koji su pratili suđenje, kao i da će „srušiti Vranje”, policija je očigledno procenila da se radi o događaju od visokog bezbednosnog rizika.
 
Ovog puta nije bilo organizovanog dolaska Nikolićevih pristalica, osim dvadesetak onih koji su došli da prate suđenje. Tokom današnjeg ročišta Nikolić je pokazao da je odlučio da „spusti loptu”: nikome nije pretio, ali je zato sve vreme galamio, prekidao, upadao u reč.
 
Sutkinja Jelena Dimitrijević ga je više puta opomenula. Na počeku suđenja je rekla da će novčano kazniti i iz suda izbaciti one koji progovore bez njene dozvole, ali to se sa Nikolićem ipak nije dogodilo ni posle desetina njegovih upadica. Nije bio problem ni to što je na suđenje došao u šortsu, iako bi svakom drugom bilo zabranjeno da tako obučen uđe u sudnicu.
 
Ostatak teksta pročitajte na:https://www.cenzolovka.rs/pritisci-i-napadi/sudjenje-zbog-pretnji-ok-radiju-svedoci-neuverljivi-nikolic-ponovo-bahat/
 
Cenzolovka

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: