Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 30. 9. 2022.

| Sport

Petronijević: Čeka nas težak posao protiv Dinama, ali se ne predajemo

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
rk topličanin
Nakon pobede u Blacu i poraza u Beogradu, Prokupčane čeka teška utakmica sa Dinamom; Foto: Lj. M.

Sa polovičnim uspehom u prva dva kola ARKUS rukometne lige, po jedna pobeda i poraz, rukometaši Topličanina u subotu od 19 sati u Sportskoj hali “Čika Duško Jovanović” u Blacu čekaju ekipu Dinama iz Pančeva. Prokupčani najavljuju tešku i neizvesnu utakmicu i nadaju se drugoj pobedi u prvenstvu na uslovno svom terenu, jer zbog uslova koje ne ispunjava Sportska hala u tom gradu prinuđeni su da kao domaćini igraju u Blacu, udaljenom 30-ak kilometara od Prokuplja.

Trener Prokupačke ekipe Zlatko Petronijević kaže da je sutrašnji protivnik ozbiljna ekipa i jedna od prve 4 po kvalitetu u ligi.

Imaju sve pozicije popunjene, uigrani su dobro, pojačali su se na krilnim pozicijama i na golu, tako da će biti teško ali ne i nemoguće da ostvarimo povoljan rezultat. Borićemo se koliko možemo i ako nam se ukaže prilika, naravno da bi voleli da pobedimo - rekao je Petronijević.

Ističe da je ekipa Topličanina spremna za ovaj susret, da nema povređenih igrača i da će kompletni i sa svim raspoloživim snagama sutra pokušati da izbore nove bodove važne za cilj zacrtan pre početka prvenstva, a to je opstanak u ARKUS ligi.

Inače, Prokupčani su kao debitanti u ARKUS ligi u prvom kolu savladali Kikindu rezultatom 28:26, dok su u drugom kolu u Beogradu izgubili od Obilića 29:21, dok je njihov sutrašnji protivnik Dinamo najpre izgubio od Crvene zvezde u Beogradu 35:33, dok je prošle nedelje na svom parketu savladao leskovačku Dubočicu rezultatom 29:26.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: