Sednica proširenog kolegijuma načelnika Regionalnog centra Ministarstva odbrane Novi Sad održana u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Regionalni centar Ministarstva odbrane Novi Sad juče je u Gradskoj kući održao sednicu proširenog kolegijuma, a u radu su učestvovali načelnici svih centara MO sa teritorije Vojvodine.

Dobrodošlicu su im poželeli gradonačelnik Simo Salapura i načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga Predrag Rađenović.

Gradonačelnik Salapura je tom prilikom istakao dobru saradnju u svim segmentima sa Centrom Ministarstva odbrane i sa garnizonom Vojske Srbije u Zrenjaninu i dodao da je Grad Zrenjanin sa zadovoljstvom prihvatio da bude domaćin ovog skupa.

“ Vojska i uniforma su na ovim prostorima dobro prihvaćeni, uvek pobuđuju posebno interesovanje, čast i ponos i grad je puno dobio povratkom vojske u kasarnu. Zajedno s Centrom Ministarstva odbrane rešavamo i problem novih prostorija, to je blizu realizacije, a uvek smo otvoreni za svaku vrstu saradnje.” – rekao je gradonačelnik.

U ime pripadnika Regionalnog centra Ministarstva odbrane Novi Sad obratio se načelnik pukovnik Miodrag Nadlački i istakao da su u Zrenjanin došli oficiri s teritorije cele Vojvodine u čijoj su nadležnosti poslovi vojne, radne i materijalne obaveze i planiranja odbrane, kako u vojnom, tako i u civilnom delu.

Nakon sednice proširenog kolegijuma, oficiri su se upoznali sa istorijatom Gradske kuće i posetili zrenjaninske ustanove kulture, Narodno pozorište “Toša Jovanović” i Narodni muzej.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.