Pazar igra meč polusezone: Nije Bojović slučajno najbolji strelac!

29.09.2022

21:51

0

Mladost gostuje kraj Jošanice na otvaranju 13. kola

Pazar igra meč polusezone: Nije Bojović slučajno najbolji strelac!
20220729dsNoviPazar6 - Copyright MN Press

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza u Ligi nacije, Superliga se nastavlja ovog petka, kada će prvi na teren u 13. kolu fudbaleri Novog Pazara i ekipe Mladosti.

Pazarci, koji su u ovoj sezoni imali više oscilacija, pokušaće da trijumfom prekinu niz od dva poraza. Sa druge strane pak, Mladost je neugodan rival za Pazarce, u poslednjih šest mečeva, savladali su ih čak tri puta.

Zato trener domaćina, Vladimir Gaćinović ističe da je za njegov klub ovaj susret od velike važnosti.

- Izuzetno cenimo Mladosti. Znamo kako nas težak posao očekuje, koliko će napora i truda biti potrebno za uspeh. Često sam pred neke utakmice govorio kako su najbitnije i važnije od prethodnih, ali je sa mog aspekta ovo meč polusezone. Tako je iz više razloga. Mislim na ukupnu atmosferu u klubu, položaj na tabeli, na naše dalje aspiracije i želja. Naravno, puno je lakše raditi kada su rezultati pozitivni, kakvi su i bili do sada - naveo je Gaćinović. 

Analizirali su Pazarci dobro rivala, pa im je jasno da najveća opasnost dolazi od Milana Bojovića.

- Ima tu više odličnih igrača, ali Bojović nije slučajno najbolji strelac u istoriji ove nove najjače lige, u skraćenoj državi. Uvek je opasan i malo mu treba da zatrese mrežu. Sigurno da treba obratiti pažnju na njega, ali nije jedini. Dosta je mladih igrača, koji su jako opasni, ali moramo da se usresredimo na nas. Potrebno je da anuliramo njihove dobre, a istaknemo naše dobre strane - zaključio je Gaćinović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike