Ronaldo ove sezone odigrao samo osam utakmica za Mančester, zatražio pomoć od poznatog psihologa 1Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo potražio je pomoć poznatog kanadskog psihologa Džordana Petersona, prenosi španski sportski list Marca.

Ronaldo je pre dve nedelje objavio sliku sa Petersonom na društvenim mrežama.

„Imao je problema u životu pre nekoliko meseci, pa mu je prijatelj poslao neke od mojih video snimaka. Rekao je da ih je pogledao i onda pročitao moju knjigu. Ronaldo misli da mu je knjiga pomogla i onda je hteo da razgovara sa mnom. Pričali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu koju koristi da ostane u vrhunskoj formi, razgovarali smo o njegovim kompanijama, šta želi u budućnosti i preprekama sa kojima se suočava”, rekao je Peterson u TV emisiji Pirsa Morgana, prenosi N1 Zagreb pozivajući se na Gol.hr.

Ne ide mu u klubu, ne ide mu u reprezentaciji

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao samo osam utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima i postigao samo jedan gol. Propustio je većinu predsezonskih treninga Crvenih đavola jer je navodno želeo da pređe u klub koji igra u Ligi šampiona ove sezone uprkos tome što je imao ugovor sa klubom sa Old Traforda do kraja sezone.

Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u svojoj domovini jer reprezentacija Portugala nije uspela da se plasira na Fajnal-for Lige nacija.

Ali, povrh svega, Ronalda je ovog proleća zadesila stravična porodična tragedija – preminulo mu je dete. Njegova verenica Džordžina Rodrigez trebalo je da rodi blizance, ali je bilo komplikacija tokom porođaja – ćerka je preživela, ali je sin, nažalost, preminuo. To ga je izuzetno uticalo i bez sumnje je uticalo na njegove kasnije nastupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari