"Ljudski otpad je želeo da da izjavu": Željko Mitrović objavio snimak silovatelja Igora Miloševića ispred zgrade Pinka (VIDEO)

29.09.2022

20:45 >> 20:47

0

Autor: 24sedam

Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, objavio je na svom Tviter nalogu snimak sa nadzornih kamera ispred televizije "Pink" na kojem obezbeđenje tera silovatelja

"Ljudski otpad je želeo da da izjavu": Željko Mitrović objavio snimak silovatelja Igora Miloševića ispred zgrade Pinka (VIDEO)
pink-830x0 - Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Vlasnik "Pinka", Željko Mitrović, objavio je na svom Tviter nalogu snimak sa nadzornih kamera ispred televizije "Pink" na kojem obezbeđenje tera silovatelja Igora Miloševića.

Željko Mitrović se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Tviter i istakao kako je osuđivani silovatelj želeo da da izjavu novinarima, nakon čega je oteran sa "Pinka".

 

 

- Ovaj ljudski otpad od silovatelja se danas pojavio ispred Pinka, da kako on kaže, da izjavu novinarima! Kako ga niko nije zvao ušao je u kategoriju , na kojoj kompanija Pink primenjiuje antiteroristički protokol, zbog bezbedosti zaposlenih i imovine! Zao mi je sto je falilo četiri sekunde - napisao je Željko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike