Celebrity News

Helena, zlato, dokle više sa hirovima? Topalko očajan zbog ćerkine odluke da promeni lični opis (FOTO)

Izgled Helene Topalović neprestano je na meti komentara

Helena, zlato, dokle više sa hirovima? Topalko očajan zbog ćerkine odluke da promeni lični opis (FOTO)

Ćerka Milana Topalovića Topalka godinama unazad privlači veliku pažnju, a izgled Helene Topalović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svojom lepotom i savršenom figurom postala je zvezda društvenih mreža, a njen "Instagram" nalog koji broji preko dvesta hiljada pratioca obiluje izazovnim fotografijama.

Popularnost ove mlade dame ne jenjava ni nakon udaje, već naprotiv sve je interesantnija medijima koji budnim okom prate dešavanja u njenom životu, a ovaj put Helena je ponovo skrenula pažnju svojim zanosnim izdanjem kojim se pohvalila.

Pročitajte: Vest o trudnoći Helene Topalović izazvala burnu reakciju - PRESTANITE DA ME MALTRETIRATE!

 

 

Naime, Topalkova naslednica pozirala je u savršenoj crnoj haljinici koja je maksimalno istakla njene atribute, a ono što nije moglo proći nezapaženo jeste njena nesvakidašnja boja očiju. Heleni je po svemu sudeći pomalo dosadio odraz u ogledalu sa kestenjastom bojom, pa se sada odlučila na još jednu promenu te stavila plava sočiva koja su dodatno istakla njenu lepotu.

Pročitajte: Kakav crni milioner… Bivša supruga muža Helene Topalović iznosi šokantne informacije i dodaje - Ne odnose se dobro prema mom detetu

 

 

Izgled Helene Topalović oduševio je njene pratioce, posebno muški deo populacije, a s obzirom na to da se na fotografiji zadovoljno osmehuje očito je koliko uživa u svojoj promeni.

Komentari (0)

Loading