Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.09.2022.

15:11

"Imamo veliko poštovanje za Ivanjičane"

Trener Voždovca Nikola Puača rekao je danas da u predstojećoj utakmici protiv Javora njegovu ekipu ne treba da zavara loša serija rezultata kluba iz Ivanjice.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Srðan Stevanoviæ/Starsport

"Radi se o ozbiljnoj i kvalitetnoj ekipi. Nalaze se u lošoj rezultatskoj seriji, ali to ne treba da nas zavara, jer su u tim prethodnim utakmicama bili konkurentni i po prikazanoj igri su mogli više bodova da osvoje. Ono što posebno krasi tim Javora je što su dugo na okupu i odlično igraju na svom terenu. Imamo veliko poštovanje za Ivanjičane", rekao je Puača, saopštio je Voždovac.

Posle dvonedeljne pauze takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se u petak, a Voždovac će dan kasnije od 17 časova igrati u Ivanjici protiv Javora, utakmicu 13. kola.

"Nezahvalno je govoriti ko je favorit u ovom duelu, ali mislim da nas očekuje kvalitetna i otvorena utakmica. Mi se pripremamo kao i za svaki drugi duel. Fokusirani smo na nas, kako da realizujemo naš plan igre i ostvarimo cilj", naveo je trener beogradske ekipe.

Voždovac u utakmicu ulazi kao sedmoplasirana ekipa na tabeli sa 20 bodova, a Javor zauzima 11. mesto sa 12 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve