Ovo su, zapravo, nove članice grupe "Hurricane"? Dve plavuše i jedna Afroamerikanka: Ovako se spremaju da pokore estradu! (VIDEO)

29.09.2022

16:59

0

Da li je došlo do promena ili je ovo neočekivani obrt?

Ovo su, zapravo, nove članice grupe "Hurricane"? Dve plavuše i jedna Afroamerikanka: Ovako se spremaju da pokore estradu! (VIDEO)
Uraganke - Copyright Profimedia Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Grupa "Hurricane" u sastavu u kom smo ih poznavali je prestala da postoji pre nekoliko nedelja, a Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević nastavile su solo karijeru. Nova postava, pod nazivom "Hurricane Two" bi trebalo uskoro da bude predstavljena javnosti, a mnogo se nagađalo o tome ko su nove devojke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Hurricane, stara postava

U medijima se pojavila vest u kojoj se tvrdi da će tri devojke - Miona Laura Srećković, Antonela Jurišič i Anđela Keleman biti nove članice, ali to nikada nije bilo potvrđeno. S druge strane, moguće je da je došlo do promene ili da prosto neka imena koja su pominjana zapravo nisu bila tačna.

Ekipa emisije "Paparaco lov" uočila je dobro poznati "Hurricane" kombi na ulicama Beograda, a iz njega su izašle tri devojke - dve plavuše i jedna Afroamerikanka. 

One su išle u teretanu, a kako navodi ekipa pomenute emisije, one su nove članice grupe, a javnosti će se uskoro predstaviti sa nekoliko novih pesama, ali i prepevati one koje su izvodile stare članice grupe.

U emisiji nisu naveli njihova imena, ali uz pomoć društvenih mreža, 24sedam uspeo je da sazna njihove identitete.

U medijima je pominjana Miona Laura Srećković, prošlogodišnja učesnica "Zvezda Granda", a izgleda da je za nju jedino i sigurno da će biti članica grupe.

Pored nje, tu je i Jovana Radić, kojoj se na nalogu na Instagramu da je prate starije koleginice Sanja i Ksenija, ali i dve nove. Zanimljivo je i da je Jovana u vezi sa kolegom, mladim pevačem Davidom Radosavljevićem, koji se proslavio u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice".

Treća i poslednja svakako je privukla najveću pažnju, zato što je Afroamerikanka. U pitanju je Sara Kourouma, a pre nego što se zapitate - ne brinite, odlično govori srpski, što se može videti i po njenim objavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Kourouma (@skouroumaa)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike