Seka Aleksić otkrila kakav je poklon sin tražio za rođendan: Smatrao je da to ne treba da mu se uskrati! Već mu predviđa i karijeru

29.09.2022

16:08

0

Pevačica je sigurna da će se njen sin baviti javnim poslom

Seka Aleksić otkrila kakav je poklon sin tražio za rođendan: Smatrao je da to ne treba da mu se uskrati! Već mu predviđa i karijeru
seka_aleksic_22092022_0066 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Seka Aleksić je nedavno svom starijem sinu Jakovu proslavila rođendan, te ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za njenog naslednika.

Kako je rekla, on je tražio lanac jer smatra da je reper, a pevačica već ima predviđanje i čime će se Jakov baviti u budućnosti.

- To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice - priča Seka i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

- Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno.

Kaže da ga prati i kontroliše šta gleda na društvenim mrežama.

- Ono što smo mi naučili od roditelja, prenećemo na našu decu i oni će takvi biti. Sve dolazi od kuće - istakla je Seka za Blic.

ATAImages/ A.A.
Seka Aleksić

Pevačica ističe da je sina naučila da deli sve što ima, pa otkrila da je srećna zbog toga kako se snašao u školi.

- Vaspitana sam da sve što imam delim sa drugima i da u mom društvu niko ne sme da oseti da ima manje od mene. Uvek sam se trudila i učim Jakova da nije važno kakve patike ima, koliko su skupe. Jakov se dobro snašao u školi, jako sam srećna - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike