Magazin

Lane Gutović: “Od palamuda je opasniji jedino trtomud” (VIDEO)

lane-gutovic
PrtSc/YouTube

Legendarni glumac Milan Lane Gutović poznat je po raznim mudrostima koje je na šaljiv način često delio sa domaćom javnošću, a jedna od njih je kako da prepoznate palamuda. Njegova definicija čoveka koga smo svi sreli u životu a mnogi nedajboze bili i nazivani palamudom iliti mrsomudom, zaista je legendarna.

Lane je u nekoliko rečenica opisao kako se ponaša jedan palamud od koga, prema njegovim rečima, treba samo bežati.

– Svaki čovek koji nema šta da kaže, a ima potrebu da govori je palamud, a njegova priča je palamuđenje. Ko prepozna palamuda treba da se spasava kako zna i ume! – rekao je slavni glumac.

Gutović je otkrio da postoji i opasnija stvar od palamuda. Reč je o trtomudu.

– Postoji razlika. Zato što palamud dok palamudi dozvoljava da žtrva tj. slušalac malo kao izveraš okolo. A trtomud? On gleda u oči sagovornika, proverava da li ga ovaj sluša. Pa ako primeti da sagovornik nije dovoljno koncentrisan, nije pažljiv, trotmud mu skreće pažnju na svoje trtomudanje. Hvata ga za ramena, steže mu mišiće, unosi se u lice – objasnio je Milan Lane Gutović.

@ekvilibriumtv

Milan Lane Gutović: Razlika izmedju palamuda i trtomuda! #fyp #foryourpage #lanegutovic #milanlanegutovic #ekvilibriumtv #milan #lane #gutovic

♬ original sound – ekvilibriumtv

Izvor: BIZLife

Godina smrti velikana: 27 poznatih ličnosti koje smo izgubili u 2021. godini (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

1K Share
1K Share
Share via
Copy link