Multimedijalni resital slavnog Filipa Kvinta 7. oktobra u Novom Sadu

NOVI SAD – Renomirani violinista Filip Kvint predstaviće se novosadskoj publici po prvi put 7. oktobra u 20.00 časova projektom pod nazivom Čaplinov osmeh u Gradskoj koncertnoj dvorani, zajedno sa slavnim pijanistom Jun Čuom, najavili su irganizatori.

Ulaznice za ovaj multimedijalni nastup već su u prodaji i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Debitujući za diskografsku kuću Warner Clašics, Filip Kvint nam premijerno donosi kolekciju od 13 aranžmana za violinu i klavir s pesmama koje je komponovao Čarli Čaplin za svoje najpoznatije filmove, uključujući Svetla velegrada, Svetla pozornice, Moderna vremena, Mališan i mnoge druge.

Uz njega tu je i slavni pijanista Jun Ču.

Ovaj program, inspirisan uspešnim albumom violiniste Čaplinov Osmeh iz 2019. (Warner Clašics), a nakon izvođenja u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Poljskoj, Norveškoj, konačno ima svoju premijeru i u Novom Sadu.

Kvintovi jedinstveni aranžmani pesama iz najslavnijih Čaplinovih filmova (Moderna vremena, Svetla velegrada, Monsieur Verdoux, Mališan, Svetla pozornice i Kralj u Njujorku) su prošarani retkim snimcima glumca, zajedno sa fotografijama i video-klipovima iz njegovih filmova.

Na programu je i muzika kompozitora koji su uticali na Čaplinov muzički stil Bramsa, Debisija, Stravinskog i Geršvina.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.