Почетна > Спорт > Остали спортови

Нови Сад Остали спортови

Енерготехника Јужна Бачка генерални спонзор ОК Војводина

Одбојкашки клуб Војводина потписао је данас спонзорски уговор са компанијом „Енерготехника Јужна Бачка“, саопштио је данас српски шампион.
Фото: ОК Војводина

Уговор о генералном спонзорству потписали су Невен Савић у име компаније Енерготехника Јужна Бачка и Никола Салатић у име Одбојкашког клуба Војводина.

„Изузетно ми је задовољство што данас у име компаније присуствујем потписивању уговора и продужетку дугогодишње веома успешне сарадње Енерготехнике Јужна Бачка и ОК Војводина. Од 2017, откад је компанија уз клуб, направљени су велики успеси, освојено је пет титула, један Куп Србије, три Суперкупа, а Војводина је и три пута била учесник групне фазе Лиге шампиона. Бивши председник клуба, уједно председник наше компаније, Драгољуб Збиљић, у великој мери је помогао развитак ове спортске приче. Потврдили смо да је Енерготехника Јужна Бачка прави партнер у развијању друштвене одговорности.“

„Надамо се да ћемо у наредним годинама кроз успехе привући још више младих да се баве спортом, тренирају одбојку и шире одбојкашки бренд из Новог Сада. Такође, реконструисане су просторије, отворен је центар за младе играче, са кухињом, а од летос имамо и нови фитнес центар за тренинг и рехабилитацију. Захваљујемо се овим путем и другим спонзорима који учествују и подржавају клуб у свему овоме. Уздамо се у то да ће предстојећа сезона бити чак и успешнија од претходних, на челу са шефом стручног штаба Слободаном Бошканом и другим професионалцима и екипом. Надамо се да ћемо привући још више публике и да ћемо сви заједно славити и радовати се новим успесима. У име компаније и у лично име желим Војводини пуно трофеја“, истакао је Савић.

На питање које име ће клуб носити у наредним сезонама Спасић је одговорио.

„Зваће се управо Војводина, без додатка у имену. Сматрамо да је Војводина велики бренд, као што је то и Енерготехника Јужна Бачка. На овај начин желимо да пружимо подршку и утичемо на то да клуб буде још јачи бренд“.

Салатић се захвалио Драгољубу Збиљићу и Невену Савићу.

„Енерготехника Јужна Бачка је годинама уназад потврђивала својим деловањем да је у врху лествице друштвено-одговорних компанија. Била је све време уз клуб, од 2017, много је помогла да остваримо најбоље резултате на терену, али и организационо. Стварали смо не само у сениорској конкуренцији, него и у млађим категоријама. Наставићемо да правимо играче за наш клуб и за репрезентацију. У тој мисији наш нови генерални спонзор биће изузетно важна карика и енергија која ће се нас покретати. Сигурни смо да ће успешни дуго остати заједно“, закључио је Салатић.

Srpski srednjoškolci šampioni sveta u košarci!

Преузмите андроид апликацију.