Senzacija! Partizan izbačen iz Kupa! Radnički ide u drugo kolo! (VIDEO)

28.09.2022

15:01

0

Iznenađenje već na startu Kupa

Senzacija! Partizan izbačen iz Kupa! Radnički ide u drugo kolo! (VIDEO)
fk partizan 1 - Copyright Arena/Printscreen/

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Kupa Srbije u šesnaestini finala. Bolji od prošlogodišnjeg finaliste bili su igrači Radničkog iz Sremske Mitrovice nakon penala. U regularnom delu bilo je 1:1, a u penal seriji Partizan je promašio sva četiri penala, dok je Radnički pogodio dva.

Tokom 90 minuta, pored jednog pogotka Partizana, koji je postigao Andrade, ništa konkretnije nije ni viđeno. Rikardo je pogodio stativu, a sve to dogodilo se u prvom poluvremenu.

U nastavku, crno-beli su, iako ne u najjačem sastavu, bili nadigrani. Opustila se ekipa Gordana Petrića, čekali su poslednji zvižduks udije i u nadoknadi vremena, primili gol. Marinković je odlično reagovao nakon asistencije Ristovića. Podbacila je cela odbrana crno-belih, pa su penali bili izvesni.

A penal seriju, otvorio je domačin, Spasojević je izrastao u heroja. Ponajboljem igraču Partizana, Rikardu, Dragićević je skinuo zicer, dok je u drugoj seriji Petrović pogodio za domaćina. Do kraja penal serije, obe ekipe su promašile sve šuteve, odnosno, Partizan nije pogodio nijedan šut sa bele tačke. 

Da li je kriv loš teren ili pauza, ali crno-beli su neverovatno loše šutirali. Sa druge strane, domaćin je pogodio dva penala, ali je dva puta i loptu poslao preko gola. Na kraju, veliko slavlje u Mitrovici, na stogodišnjici kluba stigli su do najvećeg uspeha.

Inače, od kako je Gordan Petrić preuzeo Partizan, crno-beli nisu imali poraz do gostovanja u Mitrovici.

BLOG UŽIVO:

Penali:

Andrade promašuje!

I Radnički preko gola!

Urošević pored gola!

Kovačević preko gola!

Živković prečka, Partizan nadomak elimiancije!

Lukač je zakačio loptu, ali Petrović je siguran, 3:1

Dragićević brani Rikardu!

Prvi na gol Lukač, Spasojević siguran

94. minut - Penali u Mitrovici!

93. minut - Kakav šok za crno-bele! Evo izjednačenja! Odličan prodor Ristovića po desnoj strani, ubacio je loptu u sredinu, a tamo je odlično odreagovao Marinković!

90. minut - Igraće se još četiri minuta

87. minut - Filipović je na terenu umesto Šehovića. Očigledno da Petrić ne želi da rizikuje nakon udarca u nogu koju je mladi defanzivac dobio

84. minut - Šehović je ostao na travi, nakon udarca Gajića. Fudbaler Radničkog je dobio žuti karton, dok su lekari morali na teren zbog defanzivca crno-belih 

83. minut - Šansa za crno-bele, bilo je gužve u kaznenom prostoru Radničkog, ali Marković nije iskoristio dobru priliku

78. minut - Lopta je nešto više u posedu domaćina, međitim, nema opasnosti po gol Milana Lukača.

74. minut - Žuti karton za Bjelića, koji je pao u protivničkom kaznenom prostoru, ali je sudija procenio da je "iscenirao" faul

67. minut - Crno-beli kao da su zadovoljni rezultatom i ne pokušavaju da ozbiljnije ugroze gol Radničkog iz Sremske Mitrovice. Čini se da igraju koliko im je potrebno.

54. minut: Evo nečeg vrednog pomena: Prvi pokušaj Partizana u nastavku. Živković je centrirao iz slobodnjaka, a Marković sa sedam metara glavom gađao pored desne stative.

Kraj prvog poluvremena: Samo jedan minut nadoknade je bilo. 0:1

44. minut: Stativa, pa prekid. Lepo je tekla akcija Partizana, Rikardo je šutirao sa oko 13 metara, ali je pogodio stativu! Posle toga je nastao kratak prekid zbog pirotehnike.

Printscreen/TV Arena sport
 

38. minut: Stopostotna šansa Partizana! "Sevnula" je kontra crno-belih, bilo je dva na dva, Dijabate je prodro po levoj strani i uputio je u prostor u šesnaestercu ka Andradeu, koji se spetljao i potpuno trapavo šutirao, tako da je lopta išla paralelno sa gol-linijom, što je bio lak posao za golmana Dragićevića.

30. minut: Ponovo je Rikardo mogao bolje. Nikola Terzić je kreirao izgledni napad, predriblao je svog čuvara i dodao do Rikarda, koji se preigrao i proćerdao napad...

28. minut: Utihula je igra posle gola Partizana. Crno-belima se ne žuri, a vidljiva je razlika u kvalitetima dva tima.

18. minut: Patrik Andrade dovodi Partizan u vođstvo! Dijabate je prodro sam po levoj strani šesnaesterca, a onda vratio loptu unazad u sredinu, gde je Andrade bio potpuno sam i lepo je zakucao loptu u mrežu!

13. minut: Milinković je raspoložen za igru, kako stvari stoje. Sada je probao sa oko 18 metara, ali Lukač je sigurno intervenisao.

10. minut: Velika šansa za Radnički! Mogao je domaćin da povede. Milenković je probao sa sedam metara na prvoj stativi, ali je njegov udarac otišao preko gola! Najbolja šansa na meču!

3. minut: Prva šansa - Rikardo! Napadač crno-belih nije lepo zahvatio loptu posle centaršuta Šehovića. Beležimo prvu šansu...

- Počeo je meč!

- Evo i snimka stadiona iz vazduha, prizor koji su snimile kamere TV Arena sport:

Printscreen/TV Arena sport
 

- Stadion u Sremskoj Mitrovici je rasprodat!

- Izašli su sastavi:

Radnički: Dragićević, Protiv, Ivić, Ignjatović, Petrović, Pijus, Milinković, Đorđević, Ilić, Spasojević, Grbović.

Partizan: Lukač, Marković, Andrade, Traore, Rikardo, Šehović, Živković, Dijabate, Terzić, Belić, Urošević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike