Retko je viđamo u pantalonama: Princeza od Velsa crni autfit razbila moćnim kaputom i njime odala počast Dajani (FOTO)

28.09.2022

14:38

0

Autor: Z. A.

Prvi put od kraljičine smrti princeza je obukla nešto u boji

Retko je viđamo u pantalonama: Princeza od Velsa crni autfit razbila moćnim kaputom i njime odala počast Dajani (FOTO)
profimedia-0726467144 - Copyright Profimedia

Princ i princeza od Velsa ovih dana nalaze se u svojoj prvoj poseti Velsu otkako su preuzeli nove titule.

Put ih je prvo odveo na severozapadno ostrvo Anglsi, gde su živeli kao mladenci, okupljeni ljudi oduševljeno su ih dočekali, a Kejt je blistala u efektnom crvenom kaputu.

Po prvi put otkako su preuzeli titule princa i princeze od Welsa, princ Vilijam i Kejt Midlton posetili su Vels, a među brojnim lokacijama tu su neke i za koje ih vežu posebna sećanja, jer su tamo su živeli zajedno kao mladenci i novopečeni roditelji, dok je princ Vilijam radio kao pilot helikoptera za potragu i spasavanje u Kraljevskim vazdušnim snagama.

Za vreme obilaska Holiheda u Anglsiju kraljevskom paru prišao je četvorogodišnji dečak koji je Kejt darovao buket cveća i bio vidno savladan emocijama, a Kejt i Vilijam su kleknuli i nekoliko minuta posvetili razgovoru sa simpatičnim dečakom.

Za odlazak u Wales Kate je posegnula za vrlo hrabrom bojom, crvenom i nije pogrešila.


Crne klasične pantalone na ivicu širokih nogavica i crnu bluzu osvežila je dodatkom moćnog, crvenog kaputa. Pomalo vojničkog stila, midi dužine do kolena Kejtin kaput vrlo je upečatljiv, a reč je o dizajnerskom komadu njenog omiljenog brenda LK Bennett. Cena mu je manje od 600 funti. Ovaj model kaputa čak i nosi ime “Spencer” i time potvrđuje da je pravi komad za kraljevski izgled – elegantan, upečatljiv, a opet nenapadan.

Profimedia
 

Kombinaciji je Kate dodala naušnice Spells of Love i već viđenu crnu torbu Grace Han. Bila je to je savršena kombinacija za dan ispunjen obvezama. Bio je to po prvi put, od smrti kraljice Elizabete, da se nova princeza od Velsa pojavila u stajlingu u boji, a za takav izlazak odabrala je zaista moćnu kombinaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike