Ronaldo ponovio beogradski gaf! Portugalci besni što baca kapitensku traku kad mu ne ide (FOTO)

28.09.2022

09:23

0

Autor: 24sedam

Kad je ljuta zvezda Mančester junajteda odmah se hvata za levu nadlakticu

Ronaldo ponovio beogradski gaf! Portugalci besni što baca kapitensku traku kad mu ne ide (FOTO)
ronaldo6 - Copyright tanjug/ap, profimedia/mn press

Portugal je izgubio meč od Španije od Brage, golom Alvara Morate u 88. minutu, a glavni utisak za domaće navijače i medije bilo je kompletno ponašanje Kristijana Ronalda.

Njihov najbolji fubaler promašio je četiri velike prilike za pogotke, da bi posle meča ljuto bacio kapitensku traku kao u Beogradu. Istine radi, na stadionu "Rajko Mitić" bio je ljut na holandskog sudiju Denija Mekelija zbog nepriznatog gola i rezultata 2:2 posle 0:2 u prvom poluvremenu za njegovu ekipu.

Ako je tada imao jak razlog da bude nervozan, protiv Španije morao je da bude ljut i nervozan samo zbog svojih promašaja. Zbog toga su mu portugalski mediji i naročito navijači, zamerili što mu je traka završila na travnjaku "Munisipala".

 

Kritika nije pošteđen ni selektor Fernando Santoš, ali je zanimljivo i to što su na svojim stranicama objavljivali i viđenje španske Marke:

- Fernando Santoš je još jednom slagao obećavši da će njegov tim igrati hrabro! Portugalska reprezentacija ima više igrača nego trenera. Trener koji je deo istorije zemlje zbog osvajanje titule na Euro 2016, sada je njihov teg pred polazak na Mundijal. Španija se pridružila crnoj istoriji Portugala, sa Grčkom, Srbijom... Tako je to napravio njihov selektor - piše španski dnevnik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike