Celebrity News

Ćerka Bojane Ristivojević slavi rođendan! Dvorac, baloni, vatromet, slatki sto...sve je kao iz bajke: Zavirite na slavlje male Mitre (FOTO)

Ćerka Bojane Ristivojević napunila je godinu dana

Ćerka Bojane Ristivojević slavi rođendan! Dvorac, baloni, vatromet, slatki sto...sve je kao iz bajke: Zavirite na slavlje male Mitre (FOTO)

U ovo vreme prošle godine Bojana Ristivojević na svet je donela devojčicu kojoj je nedenula ime Mitra, a naslednica koja po svemu liči na mamu ukrala je srce svih voditeljkinih prijatelja i članova porodice. Sada je došlo vreme da se malenoj Mitri prvi rođendan proslavi i naravno da su svi koji nju i njenu mamu neizmerno vole prisustvovali ovom važnom događaju. Ćerka Bojane Ristivojević dobila je zabavu za pamćenje, a mada isuviše mala da bi se sećala svega toga voditeljka se potrudila da joj napravi pravu malu bajku za princeze.

Pročitajte: Bojana Ristivojević zasenila: Jednostavno a elegantno - kombinacija koju svaka žena mora imati u garderoberu (FOTO)

Instagram

 

Bojana je, zapravo, unajmila prostor igraonice koja ima sve neophodne rekvizite i igračke kako bi njenoj  naslednici i malenim gostima bilo što zabavnije. Naravno ona je sve dodatno ulepšala dekoracijom balonima, cvećem a slatki sto bio je posebna priča. 

Pročitajte: Upoznajte moju Mitru: Bojana Ristivojević predstavlja ćerku, iznenadiće vas šta kaže o OCU DETETA (FOTO)

Instagram

 

Svaki gost mogao je po svom ukusu nešto da pronađe da pojede i popije, animatori su bili vrlo aktivni, a lepoj slavljenici, koja je sve vreme bila kod mame u naručju, otpevana je i rođendanska pesmica.

Pročitajte: Puno simbolike: Bojana Ristivojević otkrila prelepo ime ćerke i podelila prve fotografije iz dečje sobe (foto)

Instagram

 

Ćerka Bojane Ristivojević napunila je godinu dana a voditeljka se potrudili da prvo njoj napravi ugođaj a zatim sa prijateljima i ona sama uz muziku proslavi kako dolikuje.

Komentari (0)

Loading