Najnovije vesti
Zabava
Da li Tamara Đurić živi luksuznim životom

"GDE SU JOJ PARE, celo leto bila na Dunavu": Tviter gori zbog poteza Tamare Đurić: "HVALI SE LUKSUZOM, A LETUJE VAN SEZONE"

Starleta Tamara Đurić obožava da prezentuje glamurozan život na društvenim mrežama, a u toj želji nekada toliko izgori da bez razmišljanja postavi neki video koji nikako nije primeren.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Tamara Đurić Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Tamara Đurić

Tako u mešavini skupih automobila, markirane garderobe, najskupljih pića, imamo prilike da pročitamo njene osude upućene ljudima koji ne kupuju skupe stvari ili ne voze besna kola. Možemo da vidimo kako se hvali da ćerki nudi šampanjac da popije i ponosno objavljuje kako je ona "opuštena mama". Kudila ili hvalila, kod Tamare Đurić mora da se vidi neki luksuz.

Blic preporučuje
Tamara Đurić
Foto: V. Lalić / RAS Srbija
Tamara Đurić

Ovih dana se na Tviteru deli fotografija zbog koje pojedini korisnici društvenih mreža sumnjaju da je ovo sve lažni sjaj i da starleta ne živi "na visokoj nozi". Povod za to su njene najnovije objave na kojima je obavestila ljude da je otišla na letovanje i pobegla od tmurnog beogradskog vremena.

I to je bilo dovoljno mnogima da se pitaju zašto letuje baš sada, kad sebi može da priušti toliko mnogo u životu - ili samo na Instagramu.

- Gde su silne pare Tamari Đurić kad letuje u oktobru, a ne u sezoni. Celo leto je bila na Dunavu i sada je odlučila da ode na more - pitaju se tviteraši.

Na ovo su se nadovezali komentari da Đurićeva ipak živi luksuzan život samo na Instagramu.

Podsetimo, život nalik na Tamaru Đurić vodi i njena rođena sestra Aleksandra, a mnogi tvrde da idu kod istog plastičara pa ih je jako teško razlikovati.

VIDEO: Tamara Đurić u podlivima: Pokazala novi nos