');
Najnovije vesti
Blic Vesti Beograd

POLOMIO MU VILICU I PRST LEVE ŠAKE Jeziv incident na Zvezdari, muškarac (37) drugom vozaču preprečio put, pa ga brutalno tukao (VIDEO)

Policijski inspektori sa Zvezdare u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su 37-godišnjeg muškarca B.D. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio teško krivično delo teška telesna povreda kada je drugom vozaču naneo teške telesne povrede zbog konflikta u saobraćaju.

Slušaj vest
0:00/ 0:00

Jeziv incident dogodio se na Zvezdari, u Ulici braće Srnić, kada je vozač Nisan kaškaija nasred ulice preprečio auto i presreo vozača sitroena C3 M.R, te fizički nasrnuo na njega i polomio mu vilicu i prst leve šake.

Blic preporučuje

Policija ga je brzo pronašla zahvaljujući nadzornim bezbednosnim kamerama, a pribavljen je i video-zapis kao i izjava svedoka.

Osumnjičeni B.D. će danas biti saslušan u prostorijama tužilaštva, a u daljem toku postupka biće ispitani svedok oštećeni i drugi svedoci, zatim naređeno vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda oštećenog, pribavljen video zapis predmetnog događaja i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.