Horoskop za 28. septembar

Zabava - Sreda 28.09.2022 - 09:05

Pred vama je horoskop za sredu 28. septembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Dnevni horoskop za 28. septembar 2022. godine upozorava Ovnove da se ne oslanjaju previše na glasine i na osnovu njih prave poslovne planove. Dobro se raspitajte i istražite da li vaša ideja ima potencijal. U ljubavi manje razmirice sa partnerom, ali reč je o "slatkim mukama".
 
Bik
Čuvajte se spletkarenja na poslu, ne misle vam svi dobro. Obratite pažnju šta i kome pričate, neko bi mogao vašu nepromišljenost da iskoristi i okrene protiv vas. Oni koji su nedavno izašli iz veze se konačno osećaju smireno i "svoj na svome". Smetaju vam promene vremena. 
 
Blizanci
 
Odličan je dan za pokretanje novog biznisa, posebno ako ste u privatnom sektoru. Ali, ako prethodno niste napravili strategiju i detaljan plan rada, sačekajte neka druga vremena. Slobodni Blizanci uživaju u flertu, ovakva vrsta igre im podiže samopouzdanje.
 
Rak
 
Mogući su manji kvarovi u kući, nešto što će svakako iziskivati dodatni trošak. Umesto da se opirete i kombinujete kako da što jeftinije prođete, mudrije bi bilo da se prepustite. Novac će vam biti vraćen. Čuvajte se prehlade.
 
Lav
Ako ste u potrazi za novim poslom, danas biste mogli da dobijete sjajnu ponudu. Više novca i bolje radno vreme, ne bi bilo dobro da propustite ovu priliku. U ljubavi je sve baš kako treba. Partner planira putovanje, bićete iznenađeni kad čujete o čemu je reč.
 
Devica
 
Dnevni horoskop za 28. septembar 2022. godine savetuje Devicama da prikoče i manje se troše na radnom mestu. Niko vam neće zameriti, već ste pokazali za šta ste svesposobni. Ovih dana ste posebno strastveni. Neko ne može da dočeka da vas vidi!
 
Vaga
 
Danas biste mogli da dobijete povišicu ili bonus. Zaslužili ste, odradili ste lavovski posao, a nadređeni to cene. Ostavite taj novac sa strane, doći će vreme kada će vam biti potrebno da ga uložite u posao koji bi mogao da bude izuzetno unosan. Očekujte neprijatan poziv od strane jedne ženske osobe. 
 
Škorpija
Tenzija na poslu raste iz dana u dan i vama se čini da ste pred pucanjem. Završite obaveze što pre i uklonite se iz otrovnog okruženja. Utehu će vam pružiti porodica i bliski prijatelji. Pustite ih da vas izvedu, čašica razgovora i prijatan ambijent odagnaće vam teskobu.  
 
Strelac
 
Konačno osećate olakšanje na poslu, nesuglasice sa kolegama su vas iscrpele. Međutim, teskoba zbog nerešene ljubavne situacije nije minula. Opustite se, sve će doći na svoje, ne morate ništa da "lomite preko kolena". Obratite pažnju na ishranu.
 
Jarac
 
Krajnje je vreme da se povetite sebi i svom emotivnom statusu. Situacija na poslu je u redu, nema potrebe da brinete. Izađite s prijateljima na neko mesto gde biste mogli nekoga i da upoznate. Velika je verovatnoća da ćete naleteti na osobu koja će vam baš prijati. 
 
Vodolija
Za vas je sve u znaku ljubavi. Ne možete da se "svrtite" na poslu, samo vam je partner u glavi. Pazite da ne napravite "skupu" grešku na poslu. Više koncetracije! Slobodne Vodolije pokušavaju na silu da nađu partnera s kojim bi mogli da ostvare dublju vezu. Nije povoljan trenutak, strpite se.
 
Ribe
Dnevni horoskop za 28. septembar 2022. godine savetuje Ribama da "spuste loptu" na poslu. Nije baš sve tako crno kao što se vama čini, nemojte da stvarate probleme tamo gde ih nema. U ljubavi je situacija potpuno drugačija. Pomalo ste i nerealni kad je reč o pratneru. U ovom trenutku mu ne vidite mane...
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: