Promenljivo i nestabilno uz lokalne pljuskove, temperatura do 27 stepeni

Kišobrani će i dalje biti potrebni pošto se prognozira promenljivo i nestabilno vreme, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 8 do 13 stepeni, najviša dnevna od 19 do 27 stepeni.

Ujutro na severu i zapadu Srbije umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom. U ostalim krajevima pretežno vedro, po kotlinama i dolinama tek ponegde s kratkotrajnom maglom.

U toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a na jugu i istoku Srbije i dalje toplo. U većini mesta će biti suvo, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalnog karaktera.

Tokom jutra će duvati pretežno slab severozapadni vetar, koji će u toku dana biti u skretanju na jugoistočni, dok će u oblasti Dinarida duvati jak jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 8 do 13, a najviša od 19 na severu do 27 stepeni na jugoistoku Srbije.

Manje padavina od sutra 

U četvrtak promenljivo oblačno i toplije sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 9 do 15, a najviša od 22 do 26 stepeni.

U petak se očekuje promenljivo oblačno i toplije vreme sa retkom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab do umeren, u košavskom području i jak, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na jugozapadni pravac. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša od 24 do 30 stepeni.

U subotu ujutru i pre podne umereno oblačno i toplo. Posle podne jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i to prvo na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne u skretanju na zapadni. Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво