Mitrović za RTS: Izrasli smo u ozbiljnu ekipu sa kojom niko ne želi da igra

Aleksandar Mitrović bio je zadovoljan posle pobede u Oslu i rekao je za RTS da su "orlovi" postali ozbiljna ekipa sa kojom niko ne bi žele da igra. Raduje se duelima sanajboljim svetskim slekcijama u narednom ciklusu i nada se da će ekipa uvek igrati svoju igru, bez obzira na protivnika.

Srbija je u Oslu zabeležila još jednu pobedu u situaciji "biti il' ne biti", a ekipa je prikazala veliku borbu, požrtvovanje i jedinstvo.

 

"Cilj je pre svake utakmice da damo sve od sebe. Da na kraju utakmice pružimo jedan drugom ruku, pogledamo se u oči i znamo da smo dali sve od sebe. Kada se tome doda pojedinačni kvalitet koji posedujemo u ekipi, mislim da izgledamo kao jedna ozbiljna ekipa sa kojom niko ne bi želeo da igra. Nadam se da će tako biti u budućnosti", rekao je posle meča za RTS Aleksandar Mitrović.

Rekorder po broju golova u nacionalnom timu postigao je protiv Norveške 50. pogodak u dresu Srbije i smatra da je ostvaren veliki uspeh. 

"Bez obzira ko je sa druge strane, mi igramo našu igru. Takmičimo se, nadmećemo se... Danas smo uspeli da ostvarimo veliki uspeh, došli smo do drugog šešira. Idemo u ligu iznad, igraćemo sa najboljim reprezentacijama sveta, što je i bio cilj. Da vidmo gde smo", rekao je Mitrogol.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво