Novo sanitetsko vozilo za Dom u Starom Lecu

PLANDIŠTE – Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević, u pratnji ambasadora Republike Južne Koreje gospodina Li Đeunga, posetila je Dom za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca i tom prilikom im uručila ključeve specijalizovanog sanitetskog vozila, kao vid donacije Republike Južne Koreje.

U prisustvu ovlašćenih predstavnika ambasade Južne Koreje u Srbiji i ministarstva, prisutne je pozdravila direktorka Doma za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca, dr Izabela Jovanović koja se tom prilikom zahvalila na velikoj donaciji i poklonu koji je ova ustanova dobila.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo dobili priliku da vas ugostimo i što mogu lično da vam se zahvalim na vrlo vrednoj donaciji koja će biti od velikog značaja za unapređenje usluga koje pružamo našim korisnicima i poboljšanje uslova za pružanje primarne zdravstvene zaštite u našoj ustanovi, naročito kada pacijente treba prevoziti ka većim zdravstvenim ustanovama poput Kliničkog centra Vojvodine, zdravstvenim ustanovama u Beogradu, pa i ustanovama u našoj okolini. Ovo ambulantno vozilo će u mnogome da unapredi i modernizuje naš vozni park, a sve zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa nadležnim institucijama u pokrajini i republici“, izjavila je dr Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1.Oktobar iz Starog Leca.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.