Karatistkinja Tamara Majkić dokazala svoj kvalitet na Croatia Open turniru u Rijeci

PLANDIŠTE – Takmičarka karate kluba „Agrobana“ Plandište, Majkić Tamara je u okviru Reprezentacije Srbije nastupila na velikom međunarodnom takmičenju „Croatia open“ koje je održano u Rijeci u Republici Hrvatskoj u periodu od 23. do 25. septembra 2022. godine.

Ovo veliko međunarodno takmičenje je održano za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore i okupilo je preko 1.280 takmičara iz 19 zemalja.

Veliki broj takmičara je iskoristio ovo takmičenje kao poslednju kontrolu pred predstojeće prvenstvo sveta koje se održava krajem oktobra meseca u Turskoj i pred predstojeće prvenstvo Balkana koje se održava ove godine u Crnoj Gori.

Sam plasman za ovako veliko takmičenje je izuzetan uspeh kako za karate klub „Agrobanat“ Plandište tako i za Tamaru koja pokazuje da sigurnim koracima napreduje, i da su sve pripreme koje su sprovedene u okviru saveza i kluba dale odlične rezultate.

U kategodiji kadetkinja u kojoj je nastupilo 42 takmičarke, Majkić Tamara je imala odličan nastup, ocene sudija koje je dobila za svoj nastup, pokazuju da je medalja samo pitanje momenta i da su ovako jaka takmičenja izuzetno značajna u procesu priprema. Takođe za Tamaru je ovo bilo jedno izuzetno iskustvo koje je potrebno za dalji razvoj ove perspektivne takmičarke.

Prisustvom takmičara karate kluba „Agrobanat“ na velikim međunarodnim takmičenjima, gde je izuzetno teško na prvom mestu izboriti plasman za učešće na tako velikim smotrama karatea, pokazuje da je rad u klubu na izuzetno visokom nivou. Što je garant za nastavak ostvarivanja dobrih rezultata.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.