Norveški novinar hteo da pita Tadića zašto neće nositi traku sa duginim bojama, a onda je stigla intervencija

Nezgodno pitanje stiglo je već na početku konferencije, ali je naš tim bio spreman

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20.45 časova gostuje reprezentaciji Norveške na stadionu „Uleval“ u Oslu u okviru šestog kola grupne faze Lige nacija, gde bi ih pobeda lansirala na prvo mesto i promociju u Diviziju A.

Ipak, novinare u Norveškoj više od same utakmice interesovalo pitanje vezano za to što Srbija na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru neće nositi kapitenske trake sa duginim bojama, zajedno sa još četiri selekcije, među kojima je i Hrvatska.

Norvežanin je to pitanje pokušao direktno da uputi Dušanu Tadiću.

– Srbija je odlučila da ne bude deo kampanje „jedna ljubav“, koja se bori protiv diskriminacije, a koja podrazumeva nošenje kapitenske trake duginih boja oko rukava. Šta ti misliš o tome? – pitao je novinar Tadića, ali je vrlo brzo stigla intervencija.

PR našeg nacionalnog tima gestikulacijom rukom je odmah pokazao Piksiju i Tadiću da ne odgovaraju na pitanje, a onda je sam dao objašnjenje novinaru o stavu našeg Saveza.

– Dakle, saopštenje o tome smo već objavili u medijima pre dva dana. Generalni sekretar je takođe pričao o tome, tako da selektor i igrač nacionalnog tima neće sada pričati o tome, niti će pričati sutra. Govorićemo samo o susretu sa Norveškom – istakao je on.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku na početku vesti.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.