Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Detalji saobraćajne nesreće kod Zvornika: U sudaru dva vozila, jedna osoba teško povređena

Detalji saobraćajne nesreće kod Zvornika: U sudaru dva vozila, jedna osoba teško povređena

Četiri osobe su povređene, od kojih jedna teško, u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mestu Kušlat.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Foto: Dejan Božić / RAS Srbija

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali putničko vozilo marke “opel astra” kojim je upravljao N.L. i putničko vozilo marke “audi” kojim je upravljao M.G.,piše Srpskainfo.

– Vozači navedenih vozila, kao i putnik u vozilu marke “audi” su zadobili lake telesne povrede, dok je suvozač u navedenom vozilu M.G. zadobio teške telesne povrede konstatovane od strane dežurnog doktora u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Pročitajte još

Policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj saobraćajne nesreće. Tokom vršenja uviđaja, od 18.20 do 21.10 trajala potpuna obustava saobraćaja za sva vozila, prenosi ATV.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mera i radnji i dostavljanje izveštaja o počinjenom krivičnom delu ugrožavanje javnog saobraćaja protiv vozača N.L.