Ponovo zaglavio u bolnici! Post Malon očajan: Nisam mogao da dišem! (VIDEO)

26.09.2022

17:55

1

Reper je morao i da otkaže jedan koncert, pa se sada i gore oseća jer se boji da je razočarao fanove

Ponovo zaglavio u bolnici! Post Malon očajan: Nisam mogao da dišem! (VIDEO)
profimedia-0712771880 - Copyright Profimedia

Ostin Post, poznatiji kao Post Malon, otkazao je koncert u Bostonu zbog izvesnih bolova zbog kojih je na kraju i zaglavio u bolnici. Reper je publiku o svemu obavestio tek satima pred nastup, putem društvene mreže Instagram. Na ovo se, prema daljim napisima stranih medija, teška srca odlučio.

Sada se, kažu, oseća i gore jer se boji da je ozbiljno razočarao sve koji su ga željno iščekivali na sceni.

- Kad sam na turneji, obično ustajem oko četiri sata posle podneva. Danas, probudilo me je krckanje čitave desne strane tela. Prethodne noći sam se dobro osećao, ali danas... Druga je priča. Teško mi je da dišem, a kada i udahnem nešto vazduha sve me probada. Čak i kad se malo pomerim - objasnio je on u okviru „storija".

Podsetimo, turneja „Twelve Carat" počela je nešto ranije ove godine. Jedan nastup u „TD Garden Areni" u Bostonu samo što je održao. Sledeći, međutim, nije mogao.

- U bolnici sam i s ovim bolovima stvarno ne mogu da održim koncert - istakao je on, izvinjavajući se svima i uz poruku da će karte biti važeće za idući šou.

Post Malon, Profimedia
 

Protekle nedelje, inače, reper je pao nasred scene u Sent Luisu. Lekari su mu pomogli da se kroz deset minuta ipak podigne na noge i zaključi žurku. Posle je, ipak, morao u bolnicu, ali preglede je znatno brže završio. Kako je sve bilo u redu, još brže se vratio poslovnim obavezama.

Publici je tamo zatim obećao da će idući put „dva sata nastupati bez prestanka samo da nadoknadi za sve."

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike