Dres reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića u rukama mališana iz Plandišta

PLANDIŠTE – Omladinska škola fudbala Mladost iz Velike Grede i OFK Plandište, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, organizovali su odlazak polaznika ovih fudbalskih akademija na fudbalsku utakmicu između Srbije i Švedske, koja je odigrana prethodnog vikenda.

U skladu sa propisima UEFA fudbalska utakmica između Srbije i Švedske bila je organizovana bez prisustva publike, ali zahvaljujući naporima Fudbalskog saveza Srbije omogućeno je školama fudbala da dovedu decu i omoguće im da prisustviju ovom svojevrsnom spektaklu, u cilju promocije i razvoja fudbala kod dece i omladine.

Priliku da uživo gledaju majstore na terenu u svojoj poslednjoj utakmici na domaćem terenu pred odlazak na svetsko prvenstvo u Kataru imalo je više od 90 mališana sa teritorije Opštine Plandište, polaznika škole fudbala iz Velike Grede i Plandišta.

„Zahvaljujući aktivnostima Fudbalskog saveza Srbije dobili smo priliku da odvedemo grupu mališana na fudbalsku utakmicu i na taj način im damo priliku da uživaju u lepoti fudbala i svemu onome što fudbal sa sobom nosi. Ovo je bila odlična prilika da deca vide ovaj hram fudbala, popularnu Marakanu, da vide naše reprezentativce i uživaju u majstorijama velikih asova. Deca su i više nego oduševljena, nekima je ovo i prvi put da učestvuju u jednom ovakvom spektaklu, da uopšte i gledaju fudbalsku utakmicu uživo na ovom nivou i nadam se da su svi poneli lepe utiske i uspomene. Posebno nam je drago što je dres našeg reprezentativca Sergeja završio u rukama deteta naše školice fudbala. Zahvalio bih se FSS što su omogućili deci sa teritorije Opštine Plandište da gledaju utakmicu, kao i lokalnoj samoupravi na podršci u realizaciji ovog putovanja“, ističu predstavnici škole fudbala iz Plandišta i Velike Grede.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.