Velika pobeda Hajdučice, Margita sigurna, težak poraz Sloge Plandište

PLANDIŠTE – U okviru 7. kola Područne fudbalske lige Pančevo fudbalski klub Sloga iz Plandišta odigrala je derbi utakmicu na domaćem terenu protiv ekipe Glogonj.

Vrlo zanimljiva utakmica, koja i nije imala srećan epolog za ekipu iz Plandišta. Ekipa Sloge imala je nekoliko vrlo dobrih prilika za gol ali nije uspela da ih iskoristi. Gosti iz Glogonja odigrali su vrlo čvrstu i taktički odličnu utakmicu, čekali su svoju priliku i nakon nepažnje odbrane Sloge uspeli da povedu sa 0:1, pred sam kraj utakmice. Vrlo bolan poraz na domaćem terenu i četvrto mesto na tabeli.

Fudbalski klub Hajdučica kao domaćin dočekala je vrlo neugodnu ekipu Sloge iz Banatskog Novog Sela. Vrlo tvrda i borbena utakmica. Odlično postavljena taktika trenera Mršića donela je sigurnost u odbrani i poletnost u napadu. Odličnu igru ekipa iz Hajdučice krunisala je novom pobedom od 2:0, u utakmici u kojoj je Atila Liptak postigao dva pogotka i s pravom poneo epitet igrača utakmice. Odlična partija A. Liptaka svakako ne umanjuje doprinos ostalih aktera na terenu, čime je Hajdučica pokazala da i dalje može da odigra odličan fudbal i da je kriza u njihovim redovima samo prošlost.

U 6. kolu Druge južnobanatske lige Istok ekipa Sloge iz Margite dočekala je odličnu ekipu Omladinca iz Zagajice. Iako su timovi nastupili bez nekolicine standardnih fudbalera, viđena je odlična utakmica u kojoj se bolje snašao tim iz Margite. Ekipa Sloge imala je inicijativu tokom čitavog meča, kontrolisali su igru i iskoristili šanse koje su im se pružile. Prvi pogodak postigao je Selaković, nakon odlično izvedenog slobodnog udarca golman gostiju bio je nemoćan. Na dva nula povisio je P. Popov, dok je konačan rezultat od 3:1 postavio nezamenljivi Vukomanović.

Ekipa Solunca iz Banatskog Sokolaca koja se takmiči u okviru opštinske lige Alibunar – Plandište napravila je senzaciju i u gostima pobedila ekipu Rapid iz Nikolinaca rezultatom 1:2 i ostvarila veliku pobedu. Ekipa Naša Krajina iz Kupinika odigrala je vrlo tešku utakmicu na gostovanju ekipi Dobrice i poražena je rezultatom 4:3. Ekipa Mladosti iz Velike Grede doživela je poraz od čak 0:7 na domaćem terenu protiv ekipe Vojvodina iz Seleuša.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.