„Nije mi žao zbog snimka incidenta koji je isplivao u javnost!" Marija Šerifović: To je čista emocija! (VIDEO)

26.09.2022

13:39

0

Pevačica se dotakla i drugih tema pred prvo snimanje „Zvezda Granda" u ovoj sezoni

„Nije mi žao zbog snimka incidenta koji je isplivao u javnost!" Marija Šerifović: To je čista emocija! (VIDEO)
lepa brena (1) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Ekipa žirija „Zvezda Granda" okupila se danas na starom mestu povodom početka snimanja nove sezone čuvenog talent-šoua. Ovom prilikom, Marija Šerifović je za okupljene medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, ispričala kako se svakako raduje predstojećim emisijama, ali i da ne bi volela da ima mnogo kandidata ovoga puta.

Između ostalog, dotakla se i pitanja svoje kilaže, pa otkrila kako je smršala pet kilograma. Zatim je na naše pitanje o incidentu koji je isplivao u javnost - da li se kaje, otvorila dušu.

„Ne bih se menjala!"

- Ne mogu da kažem da se kajem, ali mogu da mi je žao što sam probudila ljude. Rekla bih i da ste svi vi ovde ljudi od krvi i mesa. Neko to ispoljava ovako, neko onako. Opet, nikada ne bih menjala svoj najiskrenili pokret, potez, za bilo šta što je neiskreno, falš i fejk - počela je Marija.

- To sam ja, to je to. To je bila čista emocija. Izvinjavam se mojim prijateljima sa kojima sam se svađala celu noc, ljudima koje sam probudila, mom automobilu... - dodala je pevačica, a kako je dalje tekao razgovor možete pogledati na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike