Vesti

0

Narodna: Vučić dramatičnim nastupima skreće pažnju sa poskupljenja

Autor: IG

Izvor: Beta

Narodna: Vučić dramatičnim nastupima skreće pažnju sa poskupljenja
Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je danas da je cilj još jednog obraćanja naciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića skretanje pažnje sa problema koji muče građane, poput poskupljenja hrane, inflacije, nestašice mleka, novih zaduživanja i mogućih restrikcija struje.

"Predsednik se sa ekskurzije u Njujorku vraća u Srbiju, gde ga čekaju svi ti problemi koje će pokušati da 'zatrpa' dramatičnim logoreičnim konferencijama tokom kojih ćemo slušati o pritiscima i geopolitičkim gibanjima, ali nećemo čuti ništa o problemima koji muče narod dok jedva sastavlja kraj s krajem", rekao je Jovanović listu Danas.

Jovanović je ocenio da će i naredno "obraćanje naciji biti samo predstava" i da će predsednik "dramatično saopštiti da će posle dramatičnog promišljanja doneti još jednu dramatičnu odluku".

Poslanik i portparol Narodne stranke je naveo da se pokazalo da se uvek dramatičnim predstavama, odnosno konferencijama za novinare predsednika Republike, zapravo prikrivaju neki drugi značajni problemi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR