Ljubav nikad ne prestaje! Supruga Marinka Rokvića dirnula sve uspomenom na pevača i emotivnim rečima (FOTO)

Pevač nas je napustio pre skoro godinu dana, a tuga u njegovom domu ne jenjava.

Pevač Marinko Rokvić neprežaljen je kako kod svoje publike, tako, pre svega, kod članova porodice. Oni su neutešni i skoro godinu dana od smrti pevača, o čemu je njegova supruga, Slavica Rokvić danas pisala na Instagramu.

Slavica je objavila emotivnu poruku uz jednu njihovu zajedničku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

– Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima.

Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. Nedostajanje – napisala je gospođa Rokvić i izazvala lavinu dirljivih komentara i reči podrške među kojima se našla i poruka njihovog sina, pevača Nikole Rokvića.

– Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati – poručio je u komentarima.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.