Rijana će biti glavna zvezda koncerta tokom Superboula

Pevačica Rijana biće glavna zabavljačica na koncertu koji se održava u poluvremenu Superboula naredne godine u februaru, objavio je Apple Music, glavni sponzor ovog događaja.
"Krenulo je!", objavljeno je na Tviter nalogu Apple Music, dodajući, "Rijana će biti na pozornici 12. februara 2023. u Glendejlu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u SAD".
Na istom nalogu je kao ilustracija objavljena fotografija ruke američke pevačice, čiji su hitovi "Umbrella" i "Diamonds", kako drži loptu za američki fudbal.
Pevačica sa Barbadosa je već nekoliko godina muziku ostavila po strani, barem javno, kako bi se posvetila svojoj kozmetičkoj marki "Fenty".
 
Rijana, koja se takođe uspešno okušala u modnim vodama, postala je milijarderka, iskoristivši slavu stečenu muzikom za lansiranje brendova donjeg veša, šminke i mode. U maju je rodila svoje prvo dete, čiji je otac reper A$AP Rocky.
 
 
Zadnji album izdala je 2016. godine i misterija je kada će objaviti sledeći.
 
Nastupom na poluvremenu Superboula naslediće legende repa Dr Drea, Snup Doga, Kendrika Lamara, Meri Džej Blajdž i Eminema, koji su u februaru ove godine tokom poluvremena izveli niz hitova u besprekornom koreografisanom nastupu.
 
Poslednje finale prvenstva u američkom fudbalu, koje su dobili LA Ramsi protiv Sinsinati Bengalsa, privuklo je u proseku oko 112,3 miliona gledalaca (televizijskih i preko striminga).
 
Apple Music je u septembru objavio da postaje glavni sponzor koncerta, istisnuvši Pepsi, a za to je, prema pisanju medija, platio 50 miliona dolara.
 
Prošle godine domaćin koncerta u poluvremenu bio je kanadski umetnik The Weeknd, koji je nasledio Dženifer Lopez i Šakiru 2020. godine.
 
Najveće zvezde su nastupale tokom Superboula, poput Majkla Džeksona, U2 ili Madone. Događaj je imao i svoj skandal, kada su se 2004. godine na ekranu pojavile gole grudi Dženet Džekson, nakon prežestokog gesta njenog partnera na pozornici Džastina Timberlejka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika