Ajoj! Boli koliko je neprijatno: Cela dvorana gledala kad je momak zaprosio devojku na meču Partizana, a onda... (VIDEO)

26.09.2022

05:05

0

Jako, jako neprijatna situacija na utakmici

Ajoj! Boli koliko je neprijatno: Cela dvorana gledala kad je momak zaprosio devojku na meču Partizana, a onda... (VIDEO)
prosidba - Copyright Printscreen/Twitter/Balkansports

Partizan je izgubio u meču za treće mesto na VTB Superkupu, pošto je izgubio od Uniksa. Na utakmici je isključen i Kevin Panter, ali ako mislite da je njemu i članovima crno-belih danas bilo najteže u dvorani na ovom turniru, varate se.

Sada je isplivao snimak situacije u meču protiv Zenita. Tada je viđena jedna situacija koja prosto "boli", odnosno, neprijatna je svima koji je gledaju. Mladi bi rekli "krindž", oni nešto stariji "transfer blama", ali će je jedna devojka i pogotovo jedan momak večno pamtiti.

O čemu se radi? Mladić je odlučio da tokom utakmice zaprosi svoju devojku. Reditelj je uhvatio tu scenu, koja je prenošena na džinovskom ekranu dvorane, ali… Devojka je rekla "ne"!

Mladić se pokupio i otišao, a na ekranu smo videli nesuđenu mladu u verovatno "najblamantnijoj" situaciji koju je ikad doživela.

Pogledajte:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike