PETA traži da se muškarcima koji jedu meso uskrati seks

"Muškarcima koji jedu meso treba uskratiti seksualne odnose", objavila je organizacija za prava životinja People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).
PETA traži da se muškarcima koji jedu meso uskrati seks
Foto: Pixabay
Dodali su kako smatraju da je konzumacija kobasica i šnicla simptom toksične muškosti koja vodi raspadu planete Zemlje.
Naučni časopis "PLOS One" sproveo je istraživanje koje je pokazalo da su muškarci uzrokovali 41 odsto više emisija gasova sa efektom staklene bašte od žena, uglavnom zbog toga što konzumiraju više mesa.
Zbog ovog otkrića PETA je pozvala svoje koleginice da "krenu u seksualni štrajk kako bi spasile svet".
 
Danijel Koks, vođa tima za kampanje za PETA-u, rekao je: "Svi ih znamo, očevi iz predgrađa s pivskim flašama i hvataljkama za roštilj, koji prže kobasice na svom roštilju. Sada postoji naučni dokaz da otrovna muškost takođe šteti klimi. Zbog toga bi bio primeren pozamašan porez na meso od 41 odsto za muškarce", zaključio je.
  • Đuro

    29.09.2022 14:46
    Nemoćni
    Eto, pošto oni tako zanemoćali ne mogu više da j..u, sad bi da zabrane i nama, koji pucamo od snage.
  • gasovi

    28.09.2022 22:10
    Zabraniti: cveće, nakit, tašnice, modu uopšte, kojekakve "ukrase" za kuću... da li znate koliko gasova staklene bašte se napravi pri proizvodnji svega toga?
  • butkica

    28.09.2022 22:04
    Biram meso, a za ono drugo poslužiće i ruka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.