Kada vam ovaj znak Zodijaka kaže "Volim te" znajte da laže

25.09.2022

17:05

0

Poznati kao najuspešniji prosci i udvarači

Kada vam ovaj znak Zodijaka kaže "Volim te" znajte da laže
Majstor osvete - Copyright Pixabay

Njemu te reči ne znače apsolutno ništa.

Ako se i seti da vam je izjavio ljubav, reći će da se samo šalio. Njima treba puno vremena da se vežu, jer iznad svega najviše vole sebe. Ono što je sigurno, sa njima u vezi ne može da vam bude dosadno. Znaju da budu duhoviti, zabavni, avanturisti, zanesenjaci, ali vezivanje i brak im teško idu od ruke.

Profimedia
 

Pogađajte, u pitanju su Blizanci.

Blizance smatraju majstorima flerta i koketiranja. Oni su najuspešniji prosci i udvarači. Nisu otvoreni za veliku i stalnu ljubav. Vole neobaveznu pustolovinu, a manje brak i čvrste veze.

Blizanci su skloni promeni partnera zbog malog ili nikakvog razloga. Oni ne traže toliko ljubav kao prijateljstvo i intelektualno slaganje i skloni da za svog bračnog partnera izaberu osobu stariju od sebe. Retko su spremni i na žrtve za porodicu.

Unsplash
 

Ako se zaljubite u Blizanca, budite jako pažljivi, jer uvek preti opasnost da će vam slomiti srce. Čak i kada to radi na svoju štetu.

Može da pati zbog toga što niste zajedno, da se kida u sebi, ali ne bi to priznao ni pod najvećim mukama. Bilo kako bilo, pre nego što im kažete čarobne reči – tražite pravnu potvrdu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cicimici.com

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike