Amerikanac namerno izbegao da se rukuje sa Novakom, u pitanju je teniser koji zaista ne voli našeg asa

Tomi Pol je i ranije pokazao animozitet prema srpskom teniseru, još pre dve godine, kada je Novak izbačen sa Ju-Es Opena ovaj Amerikanac se “otkrio”

Veliki teniski slet sa Federerom, Nadalom i Đokovićem kao centralnim zvezdama rezultatski je završen u subotu u Londonu uz lavinu emocija svih aktera zbog oproštaja legendarnog Švajcarca. Dan posle tog svakako najvažnijeg momenta, Novak je na terenu oduvao Tijafoa, potom u paru sa Beretinijem i Minaura i Soka, a upravo nakon tog meča usledio je kontroverzan momenat kod klupe poraženog tima.

Naime, Novak je posle meča, kao što i red nalaže, prišao i rukovao se sa svim igračima i selektorom ekipe “sveta” – osim sa jednim teniserom.

Zapravo je pomenuti, u pitanju je Amerikanac Tomi Pol, namerno eskivirao da se rukuje sa Srbinom tako što mu je okrenuo leđa baš u momentu kada je bio na redu da pruži ruku Đokoviću.

Slučajnost – nikako!

Pogledajte i uverite se sami, a ako neko misli da Pol nije video da Novak nailazi i da će mu pružiti ruku, grdno se vara, jer je ovaj igrač i ranije pokazivao znake animoziteta prema našem teniseru.

Dovoljno je bilo ukucati pretragu u Guglu “Tommy Paul vs Novak Djokovic” i neke stvari su odmah jasne. Novak i Pol nikada nisu odigrali međusobni duel, ali su indirektno bili povezani preko “tvita” koji je objavio Nik Kirjos pre dve godine kada je srpski teniser kontroverznom odlukom Ju-Es Opena diskvalifikovan sa Ju-Es Opena.

Tog dana ili tih dana, javio se tada Novakov “najveći provokator” Nik Kirjos i upitao koliko bi on dobio kaznu da je lopticom namerno pogodio linijskog sudiju – što je Novaku stavljeno na teret. Ponudio je Australijanac i anketu pa su ljudi glasali za opcije: pet godina, deset godina i 20 godina suspenzije.

Tu dolazimo do “junaka” ove priče – Tomija Pola.

Upravo je Amerikanac bio jedan od onih koji su se javili na Kirjosov “tvit” i dao sledeći odgovor “sad bismo sakupljali kauciju za tebe”. Time je, očito, Pol stao na stranu Kirjosa i indirektno pokazao da nije najveći fan Novaka Đokovića.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.