Tužna priča ubijenog majstora kod Golupca: Žena ga napustila, sin otišao u inostranstvo, a komšija sa poternice mu presudio ašovom!

25.09.2022

13:22

0

Osumnjičeni Aleksandar Mišić stalno bio pod dejstvom alkohola i narkotika, tvrde meštani Bariča

Tužna priča ubijenog majstora kod Golupca: Žena ga napustila, sin otišao u inostranstvo, a komšija sa poternice mu presudio ašovom!
Selo Barič - Copyright YouTube/RTV Mag

Dragosalav Stević (62) koga je na kućnom pragu ašovom nasmrt pretukao poznanik Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, bio je cenjeni majstor u golubačkom selu Barič, gde se i dogodilo ubistvo.

Kako navode meštani Bariča, Dragoslav, koga su zvali majstor Marko, bio je divan čovek.

- Još sam u šoku da je njega ubio. Dragoslav se družio sa Aleksandrovim ocem, živeli su relativno blizu. Baš ne mogu da poverujem. Majstor Marko je bio vrstan zidar, majstor svog zanata - navodi za medije jedna meštanka ovog golubačkog sela.

Čula je i ona, kako kaže, od komšija da su juče, u više navrata, videli Aleksandra i Dragoslava zajedno.

- Dragoslav je voleo da popije, ali nikada nije bio pijan, dok je Aleksandar stalno bio pod dejstvom narkotika i alkohola. Verujem da i nije postojao razlog da ubije Marka nego mu je bio pomućen razum od sve te hemije u mozgu - kaže ona.

Facebook
Osumnjičeni Aleksandar Mišić

Kako navodi dalje, Dragoslav je živeo sam u kući. Supruga Ljiljana ga je napustila pre nekoliko godina, a sin Ratko je živeo sa njim, ali je otišao na tri meseca u Holandiju. Javljeno mu je za ubistvo i trebalo bi danas da stigne avionom.

Za zločin se saznalo kada je Aleksandar, nakon što je ubio bespomoćnog čoveka, otišao kući i sa vrata rekao ocu da je ubio Dragoslava.

- Njegov otac je pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali je za Dragoslava bilo kasno. Aleksandar inače nije stalno bio ovde, često se selio jer je bio pod prismotrom policije. Malo je živeo u Bariču, malo u Rabrovu odakle mu je otac, a bio je i u Austriji. Shodno krivičnim radnjama kojima se bavio, tako se i selio - zaključuje ova žena, a prenose mediji.

Aleksandae Mišić je, da podsetimo, uhapšen posle zločina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike