Ovo je osumnjičeni za ubistvo kod Golupca: Ašovom usmrtio komšiju, za njim bila raspisana poternica!

25.09.2022

11:03

0

Za osumnjičenim Aleksandrom Mišićem, zvanim Tota, bila raspisana poternica

Ovo je osumnjičeni za ubistvo kod Golupca: Ašovom usmrtio komšiju, za njim bila raspisana poternica!
Aleksandar Mišić - Copyright Facebook

Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, osumnjičen je da je, sinoć oko 20 časova, ubio Dragoslava Stevića (62) u selu Barič u okolini Golupca. Za uhapšenim Aleksandrom, prema pisanju pojedinih medija, bila je raspisana poternica zbog drugog krivičnog dela.

Dragoslavu, koga su meštani zvali majstor Marko, Aleksandar je zadao više udaraca predmetom nalik na ašov i naneo mu teške telesne povrede, zbog kojih je čovek preminuo u putu do Doma zdravlja u Golupcu.

- Aleksandar, koji nosi očev nadimak Tota, višegodišnji je prestupnik. Već godinu dana je selo u strahu od njega jer je poznat kao višegodišnji konzument narkotika. Takođe, zna se i da preprodaje drogu, pljačka. Dva puta je do sada upućivan na lečenje, ali nije išao. Trenutno je za njim bila raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog u okolini Kučeva - prenose mediji pozivajući se na meštane.

Prema kazivanju sagovornika medija, Aleksandar je navodno zbog problema sa narkoticima rasturio svoju porodicu. Kada je pod dejstvom narkotika on postaje nenromalno agresivan, razbija sve i napada. Zbog toga su ga majka i sestra napustile i otišle u Nemačku, a on je ostao ovde sa ocem. Više od pet prijava za nasilje u porodici ima, tvrde i sagovornici i dodaju da je pre godinu dana Aleksandra ostavila nevenčana supruga, sa kojom ima sina. Ona ga je, kako tvrde, napustila zbog konstantnog maltretiranja i sa zajedničkim detetom se vratila kod roditelja u okolini Petrovca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike