VEĆ 3 DANA NEMA VESTI O NESTALOJ ZORICI IZ PANČEVA, SESTRA OČAJNA: Misterija, u novčaniku ni dinara, otišla bez ijednog dokumenta
Foto: Reddit Printscreen

nestala bez traga

VEĆ 3 DANA NEMA VESTI O NESTALOJ ZORICI IZ PANČEVA, SESTRA OČAJNA: Misterija, u novčaniku ni dinara, otišla bez ijednog dokumenta

Društvo -

Jedino što nam pada na pamet jeste da se uputila ka nekom manastiru, kaže njena zabrinuta sestra Jelena

BEOGRAD - Porodica nestale Pančevke već treći dan nema nikakvih vesti o njoj. Reč je o nestaloj Zorici L. (43).

Iako je prethodnih dana stigao poziv iz Beograda da je viđena kod jednog restorana, snimci s kamera to nisu uspeli da potvrde. Nema dokaza ni za to, sem reči konobara, tada uverenog da ju je video.

Kako Zoričina sestra Jelena kaže u razgovoru za Telegraf, telefon nestale bio je isključen već sat vremena pre izlaska iz stana.

- Novčanik nije ponela, ali u njemu nema novca. Dokumenta su tu. Ponela je torbu, na snimku se vidi da ima dosta stvari. Pasoš nije ponela, ličnu kartu nije ponela - kaže dodajući da nemaju rodbinu kod koje bi mogla da se uputi, te da isključuje pokušaj prelaska granice.

BILJANA JE SVE ŠTO IMA OSTAVILA NA TRAFICI I NESTALA Samo rekla već će neko doći da to uzme! Majka Vesna još veruje u jedno (FOTO)

- Jedino što nam pada na pamet jeste da se uputila ka nekom manastiru - kaže zabrinuta Jelena.

Mlada žena je izašla iz zgrade ujutro 22. septembra nešto posle osam sati. Na sebi je imala crnu jaknu sa žutom kapuljačom i rukavima, crne helanke i šarenu torbu. Visoka je oko 160 cm, ima oko 60kg, braon oči i plavu kosu.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track