Rukometašica Temerina preminula od povreda zadobijenih u udesu

Rukometašica Temerina Marija Pavlović preminula je od posledica saobraćajne nezgode, objavio je Rukometni savez Vojvodine.

Marija je rođena 1988. godine. 

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, u večernjim satima, sudarila su se dva automobila kod Grmovca. Do udesa je došlo kada je dvadesetosmogodišnji vozač "folksvagen pasata" udario "opel" kojim je upravljala Marija. U nezgodi je povređena još jedna osoba.
 
Alkotestiranjem je ustanovljeno da je dvadesetosmogodišnjak upravljao vozilom sa 1.39 promila alkohola u krvi. On je uhapšen.
U svojoj igračkoj karijeri branila je boje Slodesa, Milenijuma, Železničara iz Inđije, Sloge, Juniora, Mladosti iz Nove Pazove, Petrovaradina. 
 
Zbog ove nesreće odložena je utakmica između RK Beograda i ŽRK Temerina, koja je trebalo da se igra u subotu.
 
"Sve utakmice Super B rukometne lige za žene koje su na programu ovog vikenda počeće minutom ćutanja. Neka joj je večna slava i hvala na svemu. Rukometni savez Vojvodine izražava saučešće porodice", saopšteno je.
  • Rock bob

    28.09.2022 12:59
    promena
    nece biti reda ni pameti dok se za oduzimanje zivota pod DUI (driving-under-influence) ne sprovede smrtna kazna u ovoj drzavi
  • Dragoljub

    27.09.2022 12:27
    Uzasna i neizmerna tragedija.
    Molim porodicu i prijatelje da prime moje najdublje i najiskrenije saucesce.
    Da li neko u ovoj "drzavi" moze pijanim kabadahijama konacno stati na put?
  • Afrodita

    26.09.2022 15:15
    Milos veliki
    Rupa do rupe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika