Читај ми!

Sergej Milinković-Savić: Idemo u Oslo po pobedu i prvo mesto u grupi

Reprezentativac Srbije u fudbalu Sergej Milinković-Savić rekao je nakon trijumfa protiv Švedske da je ubedljiva pobeda rezultat kvalitetno pripremljenog meča.

Srbija je ubedljivo savladala Švedsku rezultatom 4:1, a jedan od najboljih fudbalera u srpskom timu bio je Sergej Milinković-Savić.

"Verovali smo nakon primljenog gola da možemo da preokrenemo rezultat, kao i od prvog minuta utakmice. Na kraju dali smo četiri gola i uzeli tri boda i idemo u Norvešku", rekao je srpski reprezentativac. 

Na konstataciju novinara da su na tribinama bila prisutna deca do 14 godina koja su bezuslovno pružala podršku reprezentativcima Srbije, Milinković-Savić se zahvalio najmađim ljubiteljima fudbala.

"Krivo mi je što su nam zatvorili publiku, jer je ovo poslednja utakmica pred domaćim navijačima pre odlaska u Katar na Svetsko prvenstvo, ali lepo je videti decu u tolikom broju, kao što se i nadam da će i sledeće godine biti isto", istakao je Milinković-Savić. 

Reprezentacija Srbije poslednju utakmicu u Četrvtoj grupi B Lige nacija igra protiv Norveške sa kojom deli prvo mesto.

Vezista italijanskog Lacija Milinković-Savić će propustiti taj meč zbog žutih kartona, ali je optimističan pre puta u Oslo.

"Idemo po tri boda da budemo prvi u grupi", zaključio je Sergej Milinković-Savić.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво