Najnovije vesti
Zabava
"NAPADNUT SAM JER SAM GEJ" Hrvatski pevač doživeo PAKAO na ulici, slučaj odmah prijavio policiji: "Oteli su mi torbicu iz ruke"

"NAPADNUT SAM JER SAM GEJ" Hrvatski pevač doživeo PAKAO na ulici, slučaj odmah prijavio policiji: "Oteli su mi torbicu iz ruke"

Hrvatski pevač Željko Milašinović tvrdi da je sinoć doživeo napad od strane trojice mladića zato što je deklarisani homoseksualac. Napad se, kaže, dogodio u Španskom, u Ulici Antuna Šoljana.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Željko Milašinović Foto: Facebook
Željko Milašinović

Ceo slučaj je, kako je rekao za hrvastke medije, prijavio policiji. U napadu nije bilo povređen, ali mu je ukradena torbica sa novčanikom, u kojem su bili dokumenti i nekoliko hiljada kuna.

- Pratili su me par stotina metara, s obzirom da sam pisac i pevač, provocirali su me da sam 'gej' i 'šatorska pevačica'. Nisam se na te komentare obazirao, te sam nastavio da hodam do semafora. Na semaforu su me opet provocirali da sam 'gej', na šta se nisam obazirao. Jedan od njih me je gurnuo te su mi u tom momentu uzeli torbicu sa ključevima, novčanikom i novcem i pobegli - rekao je pevač za "Index".

Željko se ovim povodom oglasio i na "Fejsbuku".

- Danas oko 20.30 sam napadnut od strane trojice mladića koji su mi iz ruke oteli torbicu u kojoj su mi se nalazili ključevi od stana, novčanik sa dokumentima i novac. Slučaj je prijavljen policiji, te se duboko nadam da će se uspešno završiti. Žalostan sam samo u kakvom mi to lošem i jadnom svetu živimo i zašto svako nema pravo na slobodu izbora. Iskreno se nadam samo najboljem iz ove priče jer nekako, još verujem u dobro. Hvala policijskoj upravi Črnomerec na izuzetnoj susretljivosti! Neko to gore, vidi sve - napisao je objavivši i potvrdu da je o svemu obavijestio policiju.

- Napasti nekoga zato što je drugačiji, zato što se ne uklapa u masu, što je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog vaspitanja. Učite svoju decu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da je biti poseban nešto predivno - naveo je on, prenose hrvastki mediji.

- Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Neko sam ko će i dalje ostati isti jer ne znam da mrzim. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više - napisao je u drugoj objavi.

Policija je u dnevnom izveštaju napisala da je sinoć u pomenutoj ulici došlo do drske krađe.

- Juče, 23. septembra oko 20.35 sati u Susedgradu u Ulici Antuna Šoljana, nekoliko zasad nepoznatih počinioca prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu sa dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više hiljada kuna", objavila je policija.