Debakl Zvezde protiv Olimpijakosa: Loša uvertira pred početak sezone!

24.09.2022

17:29

0

Crveno-beli izgubili ubedljivo od grčke ekipe sa 94:55

Debakl Zvezde protiv Olimpijakosa: Loša uvertira pred početak sezone!
kk zvezda - Copyright FOTO/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su debakl protiv Olimpijakosa sa 94:55 (24:13, 23:24, 27:12, 20:6) u pripremnom meču na turniru u Kipru.

Naš predstavnik je tokom čitavog meča bio u rezultatskom zaostaku, jedino su neki jači otpor pružili u drugoj četvrtini, ali to je bilo sve od izabranika Vladimira Jovanovića u večerašnjem meču.

Uspeli su da spuste čak na sedam poena početkom drugog poluvremena, ali onda crveno-beli iz Pireja kreću furiozono, i iz minute u minut su povećavali razilku, a najbolji pokazatelj je da su košarkaši Zvezde u poslednjoj deonici postigli samo šest poena.

Ovaj meč sigurno nije bio dobra uvertira pred početak sezone, i nema dileme da će trener Vladimir Jovanović sve uraditi kako bi se vratilo samopuzdanje svojih igrača pred prvi zvanični meč u novoj  sezoni sledeće subote (1. oktobra) protiv MZT u 1. kolu AdmiralBet ABA lige. 

Jedini dvocifreni u ekipi Zvezde bio je Luka Mitrović sa 12 poena, a blizu tog učinka bili su još samo Nikola Ivanović sa devet poena i Ben Bentil sa osam. 

Na drugoj strani, Saša Vezenkov je postigao 19 poena, a Janulis Larencakis je završio sa 15 poena. Džoel Bolomboj je imao 12, a Alek Piters i Kostas Papanikolau su dodali 11 poena u pobedi Pirejaca.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike