U Hrvatskoj uhapšeni krijumčari heroina, među njima Makedonac i Srbin

Hrvatska policija razotkrila je šestočlano zločinačko udruženje.
U Hrvatskoj uhapšeni krijumčari heroina, među njima Makedonac i Srbin
Foto: 021.rs

Članove udruženja, među kojima su i po jedan Makedonac i Srbin, Hrvatska tereti da su od septembra prošle godine krijumčarili heroin u Hrvatsku i potom ga prodavali na narko tržištu Istarske, Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije.

Osumnjičeni su heroin nabavljali na području jedne od zemalja jugoistočne Evrope, pa su ga krijumčarili na područje tri hrvatske županije u kojima su, po policijskoj sumnji, u prodaju stavili najmanje 4,2 kilograma heroina, a prilikom hapšenja od njih je zaplijenjeno 3,9 kilograma, prenela je Hina.

Za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinackog udruženja policija sumnjiči 43-godišnjeg državljanina Severne Makedonije, 59-godišnjeg državljanina Srbije, i četvoricu hrvatskih državljana starih 66, 49, 47 i 42 godine.
 
Još se traga za 42-godišnjim hrvatskim državljaninom. Dodaje se da su na prodaji 4,2 kilograma heroina zaradili najmanje 80.000 evra koje su međusobno podelili, dodaje policija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet