Vasa i dogodine u Efesu, juri unutrašnju motivaciju: Uvek nešto ostane, ali je najvažnije pobediti

24.09.2022

11:51

0

Plej reprezentacije Srbije veran dvostrukom uzastopnom šampionu Evrope

Vasa i dogodine u Efesu, juri unutrašnju motivaciju: Uvek nešto ostane, ali je najvažnije pobediti
Vasilije Micić - Copyright MN Press

Srpski košarkaš Vasilije Micić odlučio je da ne menja tim sa kojim je dva puta uzastopno šampion Evrope, pa će i u narednoj sezoni nositi dres turskog Efesa.

Ipak, kako ističe pouzdani plej, granice uvek mogu da se pomeraju.

- Uvek nešto ostane. Nikad ne gledam na taj način. Osvajanje dve titule pokazalo nam je da u košarci moramo da igramo do kraja. Način na koji smo započeli obe sezone nije bio baš dobar. Morali smo da učimo iz toga. Morali smo da izgradimo karakter - rekao je Micić i dodao:

- Lično, motivacije mi nikada ne nedostaje. Način na koji pristupam igri je uvek isti. Ne smeta mi da li igram protiv timova iz turske lige ili timova iz Evrolige. Definitivno može da postoji nedostatak motivacije na početku. Na kraju je najvažnije pobediti i pronaći unutrašnju motivaciju.

Komentarisao je Micić i promenu na klupi Panatinaikosa, koji će sarađivati sada sa crnogorskim stručnjakom i bivšim trenerom Crvene zvezde, Dejanom Radonjićem.

- Među velikim promenama za njih je trener. On je moj dobar prijatelj i sjajna osoba. Srećan sam što je odlučio da dođe ovde. U najmanju ruku, PAO će imati posvećenog trenera - istakao je Micić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike