Zvezda „Granda“ se oparila na svadbi kod Šijana: Dobro sam zaradila, nije se štedelo! Progovorila i o Karleuši

23.09.2022

18:45

0

Između ostalog, mlada pevačica je otkrila i kako napreduje njena karijera posle muzičkog takmičenja

Zvezda „Granda“ se oparila na svadbi kod Šijana: Dobro sam zaradila, nije se štedelo! Progovorila i o Karleuši
dimkovski - Copyright Instagram printscreen/officialivanaa

Ivana Dimkovski, učesnica muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ se posle završetka takmičenja posvetila karijeri, ali isto tako nije zapostavila ni školovanje. Letnja sezona je, kako kaže, bila i te kako uspešna, a nedavno je pevala i na svadbi Bojane i Mirka Šijana.

U intervjuu za 24sedam, ona otkriva kako je prošla na svadbi, da li je sve zaista bilo sjajno i bajno kao na društvenim mrežama, ali i da li je u kontaktu sa nekadašnjim mentorima Jelenom Karleušom i Đorđem Davidom.

 

 

- Kada su se završile „Zvezde Granda“, odnosno, kada sam napustila takmičenje, Jelena i ja smo se čule i ona mi je poželela sreću. Rekla mi je da mogu da joj se obratim kad god mi zatreba u karijeri, što mi je naročito drago. Generalno rad sa njom je bio fantastičan, bila je maksimalno posvećena svojim kandidatima. Nakon takmičenja se nismo čule, jer stvarno nije bilo potrebe, jer sam se ja prijavila i za narednu sezonu, gde mi je mentor bio Đorđe David. I za jedno i za drugo samo reči hvale imam. Što se tiče karijere, upravo sam snimila svoju prvu pesmu koju ću izbaciti kroz mesec, dva, nadam se - kaže ona i otkriva da nastupa ima više nego ikad: 

 

 

- Letnja sezona je bila puna, ali uspela sam i da upišem fakultet. Nadam se da ću uspeti da balansiram između posla i škole. 

Mlada pevačica ne krije da su cene nastupa skočile, kao i sve ostalo, ali o svojoj zaradi, još uvek nije spremna da priča.

- Cena mojih nastupa je skočila, na samom početku je bila dosta manja, ali kako sam imala više nastupa na televiziji, i naravno, nakon godinu i po dana iskustva i rada, i cena mog nastupa je veća. Sada je sve poskupelo, pa i cena nastupa svih pevača. 

Na pitanje kako je dobila poziv za svadbu kod Šijanovih, pevačica otkriva da je sve bilo vrlo spontano, ali i da se nijednog trenutka nije dvoumila. 

- Dobila sam poziv za svadbu preko jednog estradnog menadžera. On me je angažovao. Pitao me je da li bih odradila svirku, što sam oberučke prihvatila. Stvarno mi je bila čast da odradim to. Bila je dobra žurka i lepo iskustvo. Sve je odlično organizovano - kazala je ona, pa otkrila koliko je zaradila: 

 

 

- Cifra nije bila dogovorena i ja sam radila za bakšiš. Kao što ste mogli videti, super sam prošla! Nije mi toliko važan novac, jer ja ovaj posao radim jer se lepo osećam. Bili su široke ruke, to je sve što mogu da vam kažem, o cifri ne bih. 

U medijima se pisalo da je Šijan odrešio kesu i za kupovinu mlade iskeširao 50.000 evra, a mi smo pitali pevačicu za neku insajdersku informaciju.

 

- Ja stvarno to nisam videla, jer su mladu kupovali unutar kuće, a muzika je bila ispred. Gosti su bili jako veseli, ali sada oko cene ne znam da li je baš tako, ali sve je moguće. Nije se štedelo nikako! Kad se već organizovalo takvo slavlje, zašto da se i ne uloži toliko. Sve je bilo perfektno! 

Kako je Ivana tek na početku karijere, upitali smo je, za kraj, koja pevačica je baš po njenom ukusu i čiju bi karijeru volela da prati i ostvari.

- Volela bih da imam karijeru kao Aleksandra Prijović. Ona je kulturna, jedna dama, svedena je, a uz sve to prelepo peva. Ponašanje damsko, a u karijeri nije imala nikakav peh, pa bih to i sebi želela - zaključila je pevačica za 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike