Ceca Ražnatović snima novi album, sledi i Ušće 3! Pevačica otkrila za 24sedam: Planiram da oborim rekord!

23.09.2022

06:30

4

Sledeća godina biće izuzetno uspešna za nju, zbog više poslovnih poteza

Ceca Ražnatović snima novi album, sledi i Ušće 3! Pevačica otkrila za 24sedam: Planiram da oborim rekord!
ceca-raznatovic ekskluzivno copy - Copyright ATAImages/ Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO

Ceca Ražnatović izdala je poslednji album 2016. godine pod nazivom "Autogram", a njeni verni fanovi s nestrpljenjem očekuju sledeći, koji bi, prema saznanjima 24sedam, trebalo da izađe sledeće godine, verovatno na proleće.

To znači da će za Ražnatovićku sledeća godina biti nikad uspešnija iz više razloga. Kako je izvor blizak pevačici rekao za naš portal, kao logičan sled posle novog albuma u planu joj je i Ušće 3, koncert poput onog iz 2013. godine kojim se Ceca upisala na svetsku listu najposećenijih muzičkih događaja i zauzela deveto mesto.

Osim dugoočekivanih novih pesama na kojima uveliko radi i spektakularnog koncerta u najavi, Ceca će se uskoro pojaviti i u dokumentarnom serijalu "Ceca show", a plus će sedeti i u žiriju "Zvezda Granda".

Kako smo saznali, Ražnatovićka je odavno počela da radi na albumu, ali je veliki problem nastao tragičnim odlaskom Marine Tucaković, te je taj proces prolongiran.

Instagram printscreen/laccaofficial
Neponovljiva: Marina Tucaković

Album i Ušće 3 trebalo je da se dese 2022, ali su se planovi poremetili samo zbog smrti tekstopisa, ali i prethodno njenog lošeg zdravstvenog stanja.

Izvor 24sedam dalje objašnjava da je veliki problem u odlaganju albuma dosad i Cecina preterana odgovornost prema publici, te mnoge pesme nije želela da prihvati jer ih "nije osetila na prvu, a Marina joj je bila nezamenljiva".

Ovu vest o novom albumu neprimetno je potvrdila Blic TV, kada je pre dva dana izdala saopštenje za medije o dokumentarnom serijalu koji će se emitovati na njihovoj televiziji o porodici Ražnatović.

- Šou će se emitovati u 40 epizoda na Blic TV, a kamere su zabeležile brojne trenutke - od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom - najavili su oni, dok se pevačica kratko oglasila za 24sedam, prisećajući se koncerta iz 2013. godine kada je okupila 150.000 ljudi, te priznala da bi volela da obori rekord.

- Meni je to Ušće zauvek u najlepšem sećanju i radujem se da ga ponovimo, a nadam se tada i oborimo dosadašnji rekord. Kako se radi o mom, tako je to isto i uspeh moje publike i možemo samo da budemo ponosni kako smo zajedno plasirali Beograd visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata - naglasila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike