Ovaj reper je bio u „Zvezdama Granda"! I dan-danas pamti Popovićeve reči: Tad je prvi put stao pod reflektore!

22.09.2022

21:40

0

Malo ko je znao da je ovako počeo njegov muzički put

Ovaj reper je bio u „Zvezdama Granda"! I dan-danas pamti Popovićeve reči: Tad je prvi put stao pod reflektore!
Heni - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Miloš Stojković, poznatiji kao Heni (Henny), jedan je od popularnijih mladih muzičkih izvođača, međutim, malo ko je znao da je svoju karijeru započeo u „Zvezdama Granda". Danas reper, pa i treper, svojevremeno je bio opčinjen ovim talent-šouom pa se bio prijavio - ne bi li i sam postao deo te priče.

- Kad sam bio mali porodično smo pratili „Zvezde Granda", to je tad bilo mega popularno, mislim i sad je, ali tad je bio jedini talent-šou i nešto do tada neviđeno. Bio sam fasciniran time kako će ti ljudi tamo da postanu zvezde - počeo je on gostujući u jednoj emisiji, pa nastavio o tome kako se tada snašao na sceni. 

Kako je objasnio, tada je prvi put stao pod reflektore, a Popovićeve reči nikako ne zaboravlja. 

„Nisam znao gde se nalazim!"

- Saša Popović me je gledao i samo rekao: „Sledeći" (smeh). Pevao sam neku pesmu Saše Kovačevića i to sam pevao sa slušalicama u ušima, jer nisam mogao da pogodim ton. Izlazim na scenu prvi put ikada, udaraju me sveta u glavu, ne znam gde se nalazim, zbunjen uzimam mikrofon, gledam Sašu... Ma, haos. Mislim da je Popović pomislio: „Klinac, beži kući" - prepričao je Heni u „Grand magazinu". 

Iako u okviru ovog takmičenja nije uspeo da „dotakne zvezde", svakako je našao svoje mesto među istim. To mu je pošlo za rukom, kako objašnjava, samo zato što je davao svoj maksimum. 

- Stvarno sam se trudio i radio da dođem do ovde, nisam se rodio sa nekim ne znam ni ja kakvim talentom. Samo rad, rad i rad - naglasio je on u okviru iste emisije.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike